Gruppträning

Hoppa in i någon av våra populära klasser med våra super duktiga instruktörer. Allt från Yoga till Bodypump.

The power of gruppträning

01

appen

Ladda ner den i App Store eller Google Play el boka nedan.

02

välj klass

Välj klass som du önskar eller klasserna.

03

boka

Boka dina klasser, klart!

Beskrivning

BODYPUMP®-

Vikt- och skivstångsbaserad klass där vi tränar hela kroppens uthållighet och styrka. Passet är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme. BODYPUMP™ gör det enkelt för dig att komma igång med styrketräningen och de effektiva övningarna gör att du snabbt märker resultat.

Klassikern BODYPUMP™ är älskad av många, kanske för att det är ett träningspass som alla kan vara med på. Under passets gång kommer din instruktör att utmana er i övningar som benböj, armhävningar, militärpress och mycket mer. Utifrån din dagsform och nivå kommer instruktören att pusha dig till att göra ditt bästa i varje övning.

Passets längd: 55 eller 30 minuter

M.R.L.-

“M” står för mage och “R” står för rumpa. “L” står för lår 

Passet kommer att se olika ut från gång till gång. Här jobbar vi framför allt med egen kroppsvikt men även redskap kan förekomma som till exempel resistansband.

Passets längd: 45 minuter

Cirkel 45/55-

Enkel effektiv stationsträning. Här tränar vi både kondition och styrka. 

Passets längd: 45-55 minuter

Core

Rygg , mage och rumpan är fokus, men under passet får du också jobba med stabilitet i alla dina leder,din balans och rörlighet.

Passets längd: 30 minuter

HIIT

H – högintensiv I – intensiv I – intervall T – träning

Passet består av intensiva intervaller där det förväntas att du ger 100 procent. Här kombinerar styrka och kondition.

Passets längd: 30 minuter

Tabata-

Tabata är ett högintensivt intervall träningspass där vi främst använder kroppen som redskap.

Passet är 30 minuter långt. Vi jobbar fysiskt i 20 sekunders intervaller med 10 sekunders vila.

Passet består av kondition och styrkeövningar som är lätt att utföra men jobbigt för konditionen.

Alla jobbar efter sin egen förmåga under intervallerna.

Passets längd: 30/45 minuter

Yoga 45/55-

Passet innehåller positioner och rörelser från olika yogagrenar. Passet anpassas från gång till gång efter deltagarna. Vi rekommenderar att du tar med en filt/ varm tröja till avslappningen.

Passets längd: 45-55 minuter

Hatha Yoga-

Dynamisk yoga där vi kombinerar stykra, balans, rörlighet och fokus. 

Passets längd: 45/75 minuter

Yin Yoga-

Yin Yoga är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på bindväv, leder och ligament. Vi utför alla övningar på golvet och håller varje position mellan tre-fem minuter med musklerna avslappnade och med medveten andning.

Passets längd: 55 minuter

LATIN DANCE-

Danspass inspirerat av latinska rytmer som salsa, cumbia, merengue och samba. Träna kondition, balans och koordination samtidigt som vi har riktigt roligt.

Passets längd: 55 minuter

BLOCK PASS

Passet består av intensiva intervaller i block, som körs 2-3 varv.. Här kombinerar styrka och kondition.

Passets längd: 40 minuter

Outdoor Running 

På Outdoor Running får du tips och hjälp att utvecklas inom löpning, samtidigt som du får en effektiv intervallträning. Passet anpassas så att det passar alla, oavsett tidigare erfarenhet.

Passet bygger på enkla och effektiva konditionsintervaller som varieras från gång till gång där våra duktiga instruktörer coachar dig. Gruppen samlas utanför centret och tillsammans med en löpcoach tar ni er till närliggande grönområde genom en ca 5 minuter lång uppvärmning. Under passet har du möjlighet att anpassa intensiteten i intervallerna efter din egen nivå, därefter joggar ni tillbaka till centret igen. 

Passets längd varierar och är antingen 45, 60 minuter

AVBOKNING OCH BOKNINGSBEGRÄNSNING

Du kan avboka ett gruppträningspass senast två timmar innan det startar. Om du glömmer att avboka tre pass under en månad, får du inte boka pass under en period på 14 dagar. Du kan ändå delta i pass genom att komma direkt till Exclusive fitness. 

Bokningen görs då via receptionen samma dag som passet startar.

Om du står på väntelistan och går framåt och får plats, räknas det som en saknad avbokning om du inte kommer till passet. Det är viktigt att du checkar in till passet med en gång du kommer till centret, även om du står på väntelistan.

Om du står på väntelistan och får plats närmare än 2 timmar innan klassen startar räknas det inte som en saknad avbokning.

När väntelistan körs är det bara de som registrerat att de infunnit sig till passet som kan få biljett. Om du fortfarande står på väntelistan när den körs men inte har kommit till passet, räknas det inte som saknad avbokning.

Är du på väntelistan med mindre än två timmar kvar till att klassen börjar kan du avboka din plats så att du kan anmäla dig till en annan klass under samma tid.

Har du redan fått plats på klassen du anmält dig till måste du avboka Du meddelas via app om du får en bokningsbegränsning. 

 

KONTAKT VID BOKNING OCH AVBOKNING

Du kan boka/avboka pass via vår appar för iPhone och Android, eller ringa till oss. 

Information om bokning av gruppträningsklasser.

 

BOKNING

Du kan boka 7 dagar framåt från det aktuella klockslaget. Det innebär att du direkt efter avslutad klass kan boka samma klass till nästa vecka. Du kan vara bokad på X klasser samtidigt och upp till 2 klasser samma dag.

 

HÄMTA BILJETTEN

Biljetten kan hämtas ut tidigast 2 timmar och senast 10 minuter innan passet startar. Biljetter som inte hämtats ut delas ut 10 minuter innan passet startar till dem som står på väntelistan. Biljetterna delas ut efter väntelisteprincipen där nr 1 på väntelistan får den första lediga platsen, osv. Kom ihåg att registrera att du kommit på våra bokningsstationer om du står på väntelistan och vill delta i ett pass. 

 

VÄNTELISTA

Om passet är fullbokat kan du gärna registrera dig på väntelistan. Väntelistan uppdateras fortlöpande, och så snart någon avbokar flyttas du upp på listan. Vi skickar en pushavisering (om du har vår app) till dig om du får plats på det aktuella passet.