Kiropraktikern

Jag är legitimerad kiropraktor, LPG-terapeut och personlig tränare. Utbildningen till kiropraktor erhölls på skandinaviska kiropraktorhögskolan som innefattade fem år.

The power of kiropraktik & LGP

Jag är legitimerad kiropraktor, LPG-terapeut och personlig tränare. Utbildningen till kiropraktor erhölls på skandinaviska kiropraktorhögskolan som innefattade fem år heltidsstudier och ett år praktiktjänstgöring varav tre månader inom offentlig hälso-sjukvård och nio månader hos legitimerad kiropraktor. Personlig tränare utbildade jag mig till 2012 på Bergqvist massage-friskvårdsutbildningar. Har tidigare arbetat inom primärvården vilket har vart mycket givande och lärorikt då patientflödet är högt och varierat.

Har en flerårig bakgrund som dansare. Tävlade i tiodans i ungdomen men efter en knäskada fick jag lägga klackarna på hyllan. Bestämde mig istället för att prova orientalisk dans (magdans) vilket jag fastnade för under fyra år. Har även tränat pole dance under fem år och luftakrobatik så som arial silk. I samband med utbildningen till personlig tränare växte intresset för styrketräning, jag gjorde då även en tävling satsning i bikini fitness 2014. Nu är det bara gym och hundpromenader med vår fyrbenta familjemedlem som gäller.

Jag är medlem i kiropraktiska föreningen i Sverige och innehar patientförsäkring.

Besök gärna min hemsida för mer information www.wollermokiropraktik.se

Praktisk info inför besök:

  • Vid undersökning/behandling kan man behöva ta av sig kläder och kan därför vara skönt att ha underkläder som man är bekväm i.
  • Parkering med P-skiva 1 h på stuvsta torg
  • 200 m från stuvsta pendeltågsstation
  • Behandlingsrummet ligger i Exclusive fitness lokaler och är 1 trappa ner utan hiss
  • Betalning sker i samband med behandling och tar endast swish
  • Undvik parfym/starka dofter med hänsyn till allergiker